Vores drivkraft – jeres sikkerhed…

Velkommen til et univers af identifikationsmuligheder der har til hensigt at skabe sikkerhed for dig og dine pårørende i hverdagen.

 

Vi fik idéen til ID Motion, da vi begge er meget aktive, og igennem årene har set adskillige ulykker og tilskadekommende i idrætshaller, naturen og byen. Vi vil gerne sikre, eller medvirke til, at personer der rammes af ulykker rettidigt kan modtage den rigtige behandling, men også at pårørende kan kontaktes som noget af det første i forløbet.

 

På denne baggrund beror ID Motion på en videreudvikling af det klassiske ’hundetegn’, som vi kender fra militæret. Det handler for os om at skabe tryghed i en travl verden ved hjælp af produkter i flot design og af høj kvalitet.

 

Hvis du er ude at løbe, cykle eller for den sags skyld går en tur i skoven, og det uventede skulle ske, sikrer et produkt fra ID Motion at den rette kommunikation formidles hurtigt og effektivt. 

 

I vores sortiment finder du en række forskellige stilarter og designs. Tag et kig under produkter, for at finde det armbånd der passer dig og dine pårørende. 

 

 

Med venlig hilsen               

 

ID Motion

 

 

Firmaet ID Motion ApS

CVR Nr. 35857370

Bank Spar Nord Bank, Aarhus

Ejere Mikkel E. Christensen 

 Søren Therkildsen

AdresseOrla Lehmanns Allé 7, 1, - 1

Postnummer8000 Aarhus C

LandDanmark


vores pulsTeam Rynkeby
 Gavekort